Unik patenteret vandbehandlingsteknologi

Vi er engagerede i at udvikle og omdanne ideer til nytænkende, nøglefærdige produkter med banebrydende teknologier. Vores forskning og udvikling forsøger konstant at skabe flere løsninger til forskellige anvendelser i forbindelse med decentral vandgenbrug. Vi skaber kvalitetsprodukter efter høje standarder og sørger for, at disse produkter er fuldt funktionsdygtige og sikre.

 

Hydraloop er blevet skabt med dets egen unikke og patenterede vandbehandlingsteknologi. Alle andre eksisterende vandbehandlingssystemer bruger filtre eller membraner til behandling af vandet, hvilket giver tilstopning og behov for regelmæssig rensning og vedligeholdelse. Hydraloop teknologien – som er systemets kerne – fjerner snavs, sæbe og anden forurening uden at bruge filtre, membraner eller kemikalier. Behandlingssystemet kombinerer 5 teknologier: sedimentation, flotation, opløst luftflotation, skumfraktionering og en aerobisk bioreaktor. Den 6. teknologi, som er den sidste behandling, er desinfektion ved anvendelse af UV-lys. 

 

Hydraloop foretager mange sikkerhedstjek af systemet 24/7. Alle vigtige komponenter i Hydraloop systemet overvåges, og hvis en komponent opfører sig unormalt, skifter systemet automatisk til dit reservevand og sender en advarselsbesked til dig og din installatør.

 

Hydraloop vandbehandlingsteknologien er internationalt patentbeskyttet og har igangværende patentansøgninger. 

Hydraloop er et registeret varemærke.

 

innovation

 

CERTIFICERET KVALITET

NSF 350 Mark_RGB.png
PIA Certificaat logo.jpg
KIWA LOGO.jpeg
200px-FCC_New_Logo.svg.png
2021_-_Belgaqua_600x600.png
SiF_LABEL_LOGO_MEMBERS_FEBRUARY_2019_RVB
1200px-IAMPO_R&T_logo.svg.png

Hydraloop vandkvalitet er uafhængigt testet og 
certificeret af:

NSF: NSF/ANSI 350-standarden bekræfter, at alle design- og præstationskrav i standarden er blevet opfyldt, og bekræfter gennem 26 ugers testning, at vand til genbrug af spildevand opfylder de strenge kvalitetskriterier for de angivne anvendelser.

Hydraloop genbrugsvandets kvalitet testes af uafhængige instanser og er certificeret af PIA i Aachen, Tyskland. PIA er et internationalt akkrediteret og registreret testinstitution til certificering af spildevandsbehandlingsprodukter.

 

KIWA, som er førende i verden inden for testning, inspektion og certificering (TIC), har tildelt Hydraloop sit sikkerhedscertifikat.

 

Dette dokument er angivet, at Hydraloop H300-systemet opfylder FCC-normen.

Dette Belgaqua-certifikat godkender alle Hydraloop-modeller i henhold til EN 1717-standarden. EN 1717 omhandler beskyttelse af drikkevandsforsyninger mod forurening forårsaget af tilbagestrømning.

Hydraloop har fået tildelt det schweiziske kvalitetsmærke ‘Efficient Solution’ af ' World Alliance for Efficient Solutions'.

cUPC®-mærket viser overensstemmelse med Uniform Plumbing Code®, den eneste VVS-kode, der er udnævnt til en amerikansk national standard, og som danner grundlag for VVS-koder, der beskytter mere end halvdelen af verdens befolkning.

 

Hydraloop produkter er garanterede kvalitetsprodukter, som produceres af produktionspartneren Technologies Added, en ISO-certificeret smart produktionsfabrik i Holland.

Fabriek.jpg

FORBEREDENDE VVS-ARBEJDE

Screenshot 2020-01-02 at 20.24.33.png

Der er to muligheder for installation af vandforbindelser til og fra Hydraloop

Yderligere tekniske tegninger fås efter forespørgsel

Hydraloop produkter er elegante, så du behøver ikke at gemme Hydraloop enheden væk. Installation i et hus eller en ejendom er nemt, lige så nemt som at installere andre hvidevarer. Hydraloop fylder kun godt en kvart kvadratmeter. 

 

Det forberedende VVS-arbejde til et Hydraloop system er nemt ved nybyggeri og som en del af en renovering. Det er absolut også muligt at installere Hydraloop produkter i eksisterende boliger eller bygninger, de specifikke omstændigheder er afgørende for, hvor nemt det er.

 

Hydraloop Home

Vælg din situation nedenfor for at se det forberedende VVS-arbejde:

Hydraloop Cascade

Med en Hydraloop Cascade kan den nødvendige kapacitet nemt konfigureres med det antal Hydraloop enheder, som er forbundet i et Hydraloop Cascade genbrugsanlæg. Vi tilbyder løsninger efter mål til dit projekt med en maksimal recirkuleringskapacitet på 6000 liter vand om dagen. 

 

Hvis du sender os en tegning af dit projekt, kan vi foreslå en rørføring med den nemmeste form for forberedende VVV-arbejde.

Hydraloop Cascade.jpg
Hydraloop Cascade 6 overview.jpg
 
 

installation

Opstilling og nedtagning af en Hydraloop kan sammenlignes med at tilslutte en vaskemaskine. Når Hydraloop enheden er anbragt, monteres vand, spildevand og internetforbindelserne, enheden vil dernæst blive tilsluttet og testet. Den centrale Hydraloop server vil udføre en hurtig test for at undersøge Hydraloop enhedens ydelse og forbindelser. Hvis VVS-arbejdet udføres efter Hydraloops specifikationer, vil opstillings- og nedtagningsprocessen tage i alt ±1,5 timer.

servicing

Servicing.jpg

Hydraloop kræver meget lidt vedligeholdelse. Enheden er selvrensende og har ikke brug for regelmæssig rensning eller service. Alle Hydraloop enheders ydelse overvåges online 24/7, og alle komponenter tjekkes internt. Hvis det usandsynlige skulle ske, at en komponent svigter, vil Hydraloop automatisk tilpasse sig til situationen. Hvis fx UV-desinfektionslampen svigter, vil enheden automatisk skifte til reservevand (ledningsvand eller regnvand) og vil afbryde forsyningen af genbrugsvand. Din app vil give besked, hvis dit system kører på reservevand. Din Hydraloop installatør vil også få besked via e-mail og kan udskifte UV-lampen, hvilket tager omkring 1 time. UV-lampens forventede levetid er 4 år, og vi anbefaler at udskifte den relativt billige UV-lampe hvert 3. år. Vi anbefaler også et generelt forebyggende vedligeholdelsestjek en gang om året.

Screenshot 2020-07-07 at 18.52.03.png