Bliv Hydraloop partner

partnership.jpg

Vi opbygger aktivt vores partnernetværk, og hvis din virksomhedsprofil opfylder vores kriterier, kan vi begynde at opbygge et forretningsforhold, og du kan begynde at markedsføre og sælge vores unikke, prisvindende vandgenbrugsprodukter i din region.

 

Vi er åbne for at drøfte forskellige typer af salgs- og servicepartnerskaber.

 

Hvis du vil have mere at vide, send en venligst en e-mail til info@hydraloop.com

 

Bliv forhandler/installatør

Er du interesseret i at blive Hydraloop forhandler/installatør i din region? Kontakt os venligst, så vi kan fortælle dig mere om mulighederne. Vi vil give dig al den nødvendige tilbundsgående oplæring i Hydraloop Akademiet.

 

Hydraloop Akademiet

Det er vores online kursuscenter for partnere til uddannelse og hjælp til:

  • VVS-forberedelser til Hydraloop projekter, og

  • installation og nedtagning af Hydraloop produkter.

 

Hydraloop Akademiet er kun tilgængeligt for vores partnere.

Hydraloop Academy.jpg
 

APP privatlivspolitik

Hydraloop Systems har opbygget Hydraloop appen som en gratis app. Denne SERVICE leveres gratis af Hydraloop Systems, og det er meningen, at den skal bruges, som den er.
Formålet med denne side er, at informere besøgende om indsamling, anvendelse og videregivelse af personoplysninger, hvis nogen beslutter at bruge vores service.
Hvis du vælger at bruge vores service, giver du dit samtykke til indsamling og anvendelse af oplysninger i forbindelse med denne politik.


Appen indsamler ingen personoplysninger.
Til funktionelle formål vil appen dog bede brugeren om følgende tilladelser:
  •
Lokaliseringsservice mens appen bruges
Til installation af Hydraloop
   •
Kameraanvendelse
Til installation af Hydraloop
Appen bruger ikke tjenester fra tredjepart, som evt. kan indsamle oplysninger.

Link til privatlivspolitik fra tredjepart tjenesteydere, som appen anvender
   •
Google Play Services android eller IOS


Logdata
Vi vil gerne informere dig om, at når du bruger vores service og der opstår en fejl i appen, vil vi indsamle de data og oplysninger (via produkter fra tredjepart) på din telefon, som kaldes logdata. Disse logdata kan omfatte oplysninger som din enheds internet protokol (IP) adresse, enhedens navn, operativsystemversion, konfiguration af appen ved brug af vores service, tidspunkt og dato for din brug af vores service og anden statistik.


Sikkerhed
 Vi sætter pris på den tillid, du viser os ved at give os dine personoplysninger, derfor stræber vi efter at bruge kommercielt acceptable måder at beskytte dem på. Men husk, at ingen transmissionsmetode via internettet eller elektroniske lagringsmetoder er 100% sikre og pålidelige, og vi kan ikke garantere absolut sikkerhed.

 

Ændringer af denne privatlivspolitik
Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Derfor opfordrer vi dig til at genlæse denne side med jævne mellemrum for at se, om der er ændringer. Vi vil give dig besked om evt. ændringer ved at poste den nye privatlivspolitik på denne side. Ændringerne effektueres straks efter at de postes på denne side. Denne politik blev opdateret 11/16/2019.


Kontakt os
Hvis du har spørgsmål om eller forslag til vores privatlivspolitik, så kontakt os gerne på Hydraloop.com.