OM HYDRALOOP

Hos Hydraloop har vi en vision om, at der om ca. 20 år vil der ikke blive opført nogen bygninger uden et  genbrugssystem til gråt spildevand. Vi mener, at vandgenbrugssystemer bør være standardudstyr i alle boliger og bygninger, præcis ligesom klimakontrol, solpaneler eller varmepumper. 

ces tekst 2020 zwart.png
BestofCES.2020-Winner wit.png

Hydraloops hovedkontor ligger i Wetsus Building i Water Campus i Leeuwarden, Holland. Water Campus er det hollandske samlingspunkt for vandteknologisektoren, og Leeuwarden er udpeget som FN-innovationsby. (www.watercampus.nl)

Vores kontor i USA ligger i Water Council i The Global Water Center i Milwaukee.

 

For over 10 år siden besluttede vi, at det måtte være muligt at skabe et kompakt individuelt vandgenbrugssystem, som drastisk kunne nedsætte husholdningernes vandforbrug uden at påvirke boligens komfort, som samtidig skulle være til at betale, nemt at bruge og se elegant ud.  Vi brugte alle disse år på forskning og udvikling, design, bygning og omfattende driftsforsøg. 

 

I november 2017 kom vores første næste generations smarte vandbesparende produkt på markedet i Holland. Der blev installeret mange systemer i flere lande i verden via vores stadigt større partnernetværk, og i januar 2020 påbegyndte vi vores globale produktlancering i Las Vegas ved en udstilling af forbrugerelektronik, hvor vi fik prisen 'Bedste innovation' i kategorien 'Bæredygtighed, øko-design og smart energi'.

Vi begyndte med en grundlæggende ide om at genbruge vand fra badeværelset og vaskemaskinen, men vi fandt hurtigt ud af, at omsætning af denne enkle ide til et pålideligt produkt til en overkommelig pris, var en udfordring. Vi afprøvede og testede mange behandlingsmetoder med forskellige teknologier, filtre og membraner og fandt ud af, at anvendelse af filtre ikke var den rigtige metode. Filtre og membraner bliver altid tilstoppede og har brug for regelmæssig vedligeholdelse, og vi besluttede, at dette ikke var vejen frem for et forbrugerprodukt. Vi opfandt en ny metode og designede en helt innovativ metode til fjernelse af snavs, sæbe og andre partikler fra vandet helt fra bunden med en unik kombination af 6 vandbehandlingsteknologier. Vi nåede vores mål om at kunne tilbyde rent, klart, certificeret og sikkert genbrugt vand med vores selvrensende smarte, internetopkoblede Hydraloop-enhed til hjemmebrug.

WasRuimte_Lake-website.png

HYDRALOOP NYHEDER

Velkommen til Hydraloop nyheder, her du kan læse alt om vores spændende rejse, hvor vi udbreder vores vision i hele verden.

  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
 

KONTAKT OS

Hvis du har brug for flere oplysninger eller har spørgsmål, så kontakt os gerne. Du kan kontakte os via telefon, e-mail eller ved at udfylde formularen.

 

Hydraloop Systems B.V.

Hovedkontor

 

WaterCampus

Oostergoweg 9 

8911 MA Leeuwarden

Holland

+31 88 100 3500

info@hydraloop.com

USA kontor

 

Global Water Center 247 W.

Freshwater Way, Suite 201

Milwaukee, WI 53202 USA

 

 +1 414 89 500 21

info@hydraloop.com

Water campus .tiff
USA office.png
Untitled design (4).png

Hydraloop Middle East

 

19 Floor, Room 1904, Faya Business Park Bldg. Al Buhaira Corniche, Near Al Majaz Premiere Hotel, Opp. Al Majaz 2, Sharjah

United Arab Emirates

 

+971 656 608 02

info@hydraloop.com

Produktionspartner

 

Shared Smart Factory:

Technologies Added

Kapitein Grantstraat 9 

7821 AP Emmen

Holland

info@hydraloop.com

techn. added.png