HYDRALOOP FAQ

Hvordan behandler Hydraloop gråt spildevand?


Hydraloop bruger en unik patenteret vandrensnings- og desinfektionsteknologi. Almindelige systemer bruger filtre eller membraner til behandling af vandet, men de stopper til og kræver regelmæssig vedligeholdelse. Den unikke patenterede teknologi, som er Hydraloops kerne, fjerner snavs, sæbe og anden forurening fra dit badevand og vaskemaskinevand uden at bruge et filter med kemikalier. Hydraloop er automatisk selvrensende med et par ugers mellemrum, uden at du behøver at gøre noget. Derfor er der næsten ingen vedligeholdelse.
Vand fra brusebad, badekar og vaskemaskine opsamles i Hydraloop. Behandlingssystemet kombinerer 5 teknologier til fjernelse af snavs, sæbe og andre partikler fra vandet: sedimentation, flotation, opløst luftflotation, forstærket afskumning og en aerobisk bioreaktor. Den 6. teknologi, som er den sidste behandling, er desinfektion ved anvendelse af UV-lys.

Den vandkvalitet, som Hydraloop tilbyder, er certificeret, ren, klar, sikker og opfylder de mest krævende internationale standarder.
Hvad er gråt spildevand?


Gråt spildevand er lettere forurenet spildevand fra dit badekar, brusebad og din vaskemaskine. Det omfatter ikke spildevand fra dit køkken eller toilet, og det indeholder ikke kloakvand.
Hvor sikkert er det vand, som har været recirkuleret i Hydraloop systemet?


Den vandkvalitet, som Hydraloop tilbyder, er certificeret, ren, klar, sikker og opfylder de mest krævende internationale standarder. Dit Hydraloop vand kan ikke bruges som drikkevand. Hvad kan jeg bruge det behandlede grå spildevand fra Hydraloop til? Hydraloops smarte vandgenbrugssystem behandler det grå spildevand, sådan at det får en standard som er god nok til, at det er sikkert og velegnet til toiletskyl, havevanding, vaskemaskinen og til supplerende opfyldning af poolen.
Hvad kan jeg bruge det behandlede grå spildevand fra Hydraloop til?


Hydraloops smarte vandgenbrugssystem behandler det grå spildevand, sådan at det får en standard som er god nok til, at det er sikkert og velegnet til toiletskyl, havevanding, vaskemaskinen og til supplerende opfyldning af poolen.
Kan jeg prioritere, hvad jeg vil bruge mit genbrugsvand til?


Ja, med Hydraloop home beslutter du og prioriterer, hvilke formål du vil bruge dit Hydraloop vand til. Normalt opstiller man Hydraloop home for først og fremmest at forsyne toilettet og vaskemaskinen med genbrugsvand, men om sommeren vil man måske prioritere havevandig højest. Med Hydraloop home gør appen det også muligt at vælge, hvordan det genbrugte vand skal prioriteres. Resten af det rensede genbrugsvand kan så bruges til din vaskemaskine eller toiletskyl. Alt dette vil blive gjort helt automatisk på basis af indstillingerne i din Hydraloop app.
Larmer Hydraloop?


I standby-indstilling og ved vandbehandling giver Hydraloop lyd fra sig, omkring 40 dB, hvilket kan sammenlignes med et akvarium.
Hvad kan smartphone-appen tilbyde?


Alle Hydraloop systemer leveres med indbygget hardware og software, som konstant overvåger og kontrollerer systemet, som er forbundet med dit wifi-netværk i hjemmet. Systemet fungerer helt automatisk uden brugerintervention, men hvis du har lyst, kan du optimere vandbesparelsen ved at tjekke din app. Med Hydraloop Xtra gør appen det også muligt at vælge, hvordan det genbrugte vand skal prioriteres.
Kan jeg drikke det behandlede grå spildevand fra Hydraloop?


Nej, behandlet gråt spildevand er ikke egnet til drikkevand, men Hydraloops genbrugsvand er desinficeret. Det bør heller ikke bruges til at vaske sig i eller til madlavning.
Hvad sker der, hvis alt Hydraloops genbrugsvand er brugt op?


Hvis du har brugt alt det behandlede og desinficerede genbrugsvand, skifter systemet automatisk til reservevand, som kan være ledningsvand eller regnvand. Så snart der er genbrugsvand til rådighed, skifter Hydraloop automatisk tilbage til genbrugsvand.
Hvad sker der, når jeg er på ferie?


Hvis Hydraloop systemet ikke måler aktivitet i hjemmet efter 72 timer, vil det automatisk skifte til 'ferieindstilling' og vender automatisk tilbage til driften, når der måles aktivitet i hjemmet. En anden mulighed er at sætte appen på 'ferieindstilling' lige før man tager på ferie.
Er installation af Hydraloop kun muligt i nybyggerier?


Nej. Hydraloop kan installeres i eksisterede huse og lejlighed og kan indbygges i nybyggeri. Det er nemt at installere Hydraloop systemet i nybyggede huse og lejligheder og som del af en renovering af boliger. Det er absolut også muligt at installere Hydraloop i eksisterende boliger, men hvor nemt det er, afhænger af din personlige situation. Din forhandler eller Hydraloop kan hjælpe dig med dine projekttegninger. Du kan også finde forklarende og informative videoer på denne hjemmeside med inspiration, VVS-forberedelser og nedtagning af Hydraloop systemet. Kontakt os gerne, hvis vi kan hjælpe dig med dit projekt.
Hvor tit skal jeg vedligeholde systemet?


En af fordelene ved Hydraloop er, at det ikke har nogen filtre eller membraner, så det stopper ikke til og har ingen filtre, som skal skiftes. Hydraloop foretager mange sikkerhedstjek af systemet døgnet rundt. Alle vigtige komponenter i Hydraloop systemet overvåges online 24/7, og hvis en del af systemet opfører sig unormalt, skifter systemet automatisk til dit reservevand og sender en advarselsbesked til dig og din installatør. Vi anbefaler en årlig forebyggende vedligeholdelse udført af en professionel.
Har du stadig ubesvarede spørgsmål?


Vi er klar til at hjælpe. Hvis du har flere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.