Bestil Hydraloop

Hydraloop Systems har et produktionsanlæg i Holland og leverer nu til Europa, Mellemøsten og Afrika. Leverancer til andre dele af verden begynder i anden halvdel af 2020. Pga. den store efterspørgsel på Hydraloop produkter både på hjemmemarkedet og i udlandet kan leveringstiden nogle gange være længere. 

Derfor tilbyder vi muligheden for at forudbestille en Hydraloop, gratis og uden forpligtelser. Med en forudbestilling kan du begynde at planlægge dit projekt. Du kan stadig ændre eller annullere din forudbestilling. Tre måneder før den ønskede leveringsdato, beder vi dig om en delbetaling for at bekræfte ordren.

 

Prisen for en Hydraloop enhed begynder ved 3.275 euro uden moms. Denne pris omfatter ikke forberedende arbejde, transport fra fabrikken og installation. I USA begynder prisen for en Hydraloop ved 4.000 dollars uden moms. Denne pris omfatter ikke forberedende arbejde, transport i USA og installation. 

 

Efter modtagelse af din forudbestilling kontakter vi dig så hurtigt som muligt angående den ønskede specifikation for dit Hydraloop.

 
 

generelle salgsbetingelser

covid 19 UPDATE.png

Hydraloop er medlem af:

Hydraloop Systems B.V.

Wetsus Building, Water Campus

Oostergoweg 9, 8911 MA Leeuwarden, Holland

+31 (0)88 100 3500

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social Icon
  • Facebook Social Icon

© 2021 by Hydraloop.

Skabt med stolthed af  Freelance Solutions

USA: Global Water Center, 247 W.

Freshwater Way,  Suite 210

Milwaukee, WI 53202

 

 +1 414 89 500 21